نشست جمعی از بانوان کارآفرین پرند با شهردار

نشست جمعی از بانوان کارآفرین پرند با شهردار

 

مهندس پایدار، شهردار پرند و مهندس رستمی، رئیس شورای اسلامی شهر، در دیدار با جمعی از بانوان کارآفرین شهر پرند، بر توانمندسازی و فراهم‌ ساختن بسترهای مناسب برای ارتقای سطح مهارت‌های فردی و اجتماعی بانوان تاکید کردند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری پرند، طی جلسه‌ای که با حضور مهندس پایدار شهردار، مهندس رستمی رئیس شورای اسلامی شهر، آقای کیان معاون فرهنگی اجتماعی و خانم سبزی مسئول امور بانوان شهرداری با جمعی از بانوان کارآفرین برگزار شد، پیرامون توانمندی‌سازی بانوان، گفتگو به عمل آمد.

در این نشست، مسائل مربوط به فراهم‌کردن بسترهای مناسب برای ارتقای سطح مهارت‌های فردی و اجتماعی بانوان شهر، ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی و حمایت از بانوان کارآفرین و سرپرست خانوار، مورد بررسی و تاکید مدیران شهری پرند قرار گرفت.

در جریان این جلسه، مسئول امور بانوان شهرداری نیز گزارشی از روند برگزاری دوره‌های آموزشی اخیر ارائه داد و به استقبال چشمگیر بانوان از این کلاس‌ها اشاره کرد.

در ادامه با مساعدت مهندس پایدار، مقرر شد دوره‌های آموزشی شهرداری تا هفته دولت (و در صورت استقبال در ماه‌های آینده) ادامه یابد تا فرصتی برای بانوانی که تاکنون موفق به حضور در این دوره‌ها نشده‌اند، فراهم شود.

این دوره‌ها شامل رشته‌های متنوع است و در نوبت‌های دوساعته برگزار می شود و بانوان علاقه‌مند می‌توانند برای نام‌نویسی و حضور در این کلاس‌ها از ساعت 6 صبح الی 19 به بوستان بانوان کوهسار مراجعه نمایند.

 

منبع خبر وب سایت شهرداری شهر پرند

تاریخ انتشار

 ۱۴۰۴/۰۵/۲۹
0/5 (0 نظر)
اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!